به گزارش خبرنگار مهر، محمد دامادی عصر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری در صحن شورا افزود: با ایجاد نگارخانه در ساری می توان بسیاری از فعالیت های فرهنگی را در شهر پیاده سازی کرد.
وی خاطر نشان کرد: حوزه معاونت فرهنگی در شهرداری ساری از ملزومات بوده که علیرغم تاکیدات اعضای شورا هنوز در شهرداری ایجاد نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه استندهای تبلیغاتی در ایام ولادت و وفات ائمه به صورت موزون و هماهنگ اقدام به تبلیغات در سطح شهر می کنند تصریح کرد: بهتر است برنامه های ایام شادی و عزاداری اهل بیت در نقاط مختلف شهر از طریق این استندها اطلاع رسانی شود.
دامادی با بیان اینکه خیابان های ساری به واسطه نامناسب بودن فضای شهری بسیار ناهمگون شده است یادآور شد: اگر شهرداری در حوزه فعالیت های فرهنگی اقدامی اساسی صورت نداده لااقل باید در حوزه عمرانی و ترمیم کنده کاری های شهر اقدام کند.
وی با اعلام اینکه سازمان ترافیک ساری باید توفیق یا عدم توفیق خود در اجرای طرح های ترافیک مرکز استان را به شورای شهر گزارش دهد گفت: مسئول سازمان ترافیک شهرداری ساری باید در اسرع وقت با حضور در صحن شورا پاسخگوی مطالبات شهروندان باشد.
سید علی بهروش، مسئول کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری در نطق پیش از دستور شورای شهر ساری گفت: ساری مرکز تشییع جهان اسلام و مهد علویان است که متاسفانه از گذشته های دور تاکنون به آن بی توجهی شده است.
وی با بیان اینکه ساری به عنوان تنها مرکز استان کشور بوده که از حداقل امکانات رفاهی و شهری برخوردار است اظهار داشت: رئیس جمهوری باید به وعده های خود در سفرهای استانی به ساری داده عمل کند.
وی با اشاره به اینکه فروشگاه رفاه ساری، متعلق به شهرداری و شهروندان است اظهار داشت: متاسفانه به واسطه کم لطفی که برخی مسئولان استان به شهرداری و شورای شهر روا داشته، به دیگران واگذار می شود.
سید مهدی رضایی فرح آبادی، رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز از شهردار ساری خواست تا نسبت به سرویس دهی مناسب تماشاچیان ورزشگاه 15 هزار نفری ساری در ایام برگزاری مسابقات لیگ دسته یک فوتبال باشگاه های کشور همکاری بی شائبه ای کند.
شهر ساری مرکز مازندران دارای 280 هزار نفر جمعیت است.
نظر شما